Vad jag erbjuder

Olika behandlingar

Beroende på vad du vill ha ut av massagen finns det lite olika behandlingar som du kan välja på. Du kan nedan läsa om vad de olika behandlingarna gör och hur de går till.


Scanning och behandling på valt område.

Jag känner igenom din häst och letar efter eventuella spänningar. Därefter ger jag din häst en till två specialbehandlingar utifrån vad jag känt och dialog med dig.

Specialbehandling innebär att jag fokuserar med massage och ev stretching på det område som ska behandlas.

Ibland krävs flera behandlingar för att släppa helt på spänningar som varit länge.

Boka? Kontakta mig med ett sms så hör jag av mig till dig 073-6661616

Lymfmassage

Lymfsystemet fungerar som kroppens avlopp, det transporterar bort slaggprodukter ur kroppen, samt fyller en viktig funktion i kroppens immunsystem. När lymfsystemet inte fungerar bra får hästen symtom som trötthet, stelhet, gallor och vätskeansamlingar, tjock nacke, hormonella problem etc.

Behandlingen går till så att jag med mjuka strykningar och "puttningar" hjälper lymsystemet att komma igång. Ibland ser man resultat genast ibland krävs det flera behandlingar innan det släpper. 

Boka? Kontakta mig med ett sms så hör jag av mig till dig 073-6661616

Helkropps massage

Hästar precis som människor blir spända i sina muskler. Alla mår bra av att få massage och jag anser att det är bra att ge sin häst massage i förebyggande syfte för att förhindra eventuella skador i framtiden. 

Precis som rubriken säger ger jag din häst en genomgående massage av hela kroppen. 

Boka? Kontakta mig med ett sms så hör jag av mig till dig 073-6661616